• Amb vistes a la muntanya de Montserrat (banda del Monestir)

• A 20 minuts de Barcelona (per la N-II, autovia)

• Bona comunicació per tren (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) i autocar (diürn i nocturn): Barcelona, Manresa, Terrassa, Martorell..., Esparreguera (aeri).


dissabte, 9 de gener del 2010

CARACTERÍSTIQUES PARTICULARS

Cada habitatge disposa de garatge propi, planta baixa, planta primera i golfes.

Al GARATGE (amb capacitat per a dos o tres cotxes, segons l’habitatge) s’hi accedeix per una rampa que penetra del carrer a l’interior del conjunt i baixa vorejant la zona comunitària.






A la PLANTA BAIXA (a la qual s’hi pot accedir tant pel carrer com pel garatge situat al soterrani) hi ha el vestíbul, un saló amb llar de foc i menjador, la cuina (equipada amb tots els electrodomèstics) i un lavabo de cortesia.




 


 




A la PLANTA PRIMERA es troben les habitacions (3 o 4, segons) i dos banys. Una de les habitacions disposa també de vestidor i d’un dels dos banys. En dos dels habitatges, aquesta planta disposa, a més, de terrasses que donen a la zona comunitària interior.







Les GOLFES és un espai lliure personalitzable (despatx, sala de jocs, gimnàs... fins i tot un altre dormitori amb el seu bany) amb àmplies terrasses que donen bé a l’exterior (parc municipal) bé a l’interior (zona piscina).


Tots 4 habitatges estan preparats, a més, per instal•lar-hi ascensor, del garatge a les golfes.